Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) řeší už nějaký ten pátek rozvod s manželkou Agátou. Manželská krize zjevně nebyla překonána, protože byl Jakub přistižen po boku známé české topmodelky Denisy Dvořákové (32).

Ta má s Jakubem hned jedno velké společné téma. Ona sama se totiž letos rozváděla! Denise se rozpadlo manželství s bývalým slovenským fotbalistou a dnes fitness trenérem Martinem Hromkovičem, s nímž žila osm let, z toho čtyři roky v manželském svazku.

Hromkoviče Dvořákové odloudila švýcarská tenistka slovenského původu Belinda Benčičová. Topmodelka rozvod nesla velmi těžce. „Byla jsem zvyklá být osm let v jednom vztahu, tak se nedá říct, že bych si to úplně užívala, ale zvykám si,” řekla před časem Super.cz.

Denisa Dvořáková promluvila nedávno mimo jiné i o rozvodu.

Nakonec se z rozvodu oklepala a později už připouštěla, že si užívá randění. Na finále modelingové soutěže Elite Model Look se pak zakoukala do Jakuba Prachaře, jenž akci moderoval.

Zatímco Dvořáková ještě děti nemá, Jakub vychovává s Agátou dceru Miu a za svého považuje i jejího syna Kryšpína. </a></p><p><a href= (38) mezitím většinu času tráví s rodinou v Izraeli, kde manžel její maminky Veroniky Žilkové (62) Martin Stropnický (67) působí jako velvyslanec. Blízko má mít ke svému učiteli surfování, který ji navštívil už i doma v Česku.

Reklama

Další články

Načítám