Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) znovu odcestovala do Izraele. Jak se zdá, na novou životní kapitolu bez manžela Jakuba Prachaře (40) je připravená.

Bývalá modelka je v Tel Avivu u své matky Veroniky Žilkové (62) jako doma, a na tamní prostředí si zvykají i její děti Kryšpín a Mia.

O rozpadu manželství Prachařových se spekuluje už dlouhé měsíce a přesto, že ani jeden o krizi veřejně nemluví, naznačují rozchod skrze sociální sítě. Veronika Žilková navíc při svém vyjádření soustrasti k rodině zesnulého Karla Gotta (†80) omylem propálila informaci, že se mezi její dcerou a zetěm schyluje k rozvodu.

O oficiálním rozvodu zatím nejsou žádné informace, Agáta se ale podle všeho cítí být volná. Na sociálních sítích si změnila příjmení na Hanychová a vysílá dost jasné signály, že s Jakubem, jakožto partnerem, už ve svém životě nepočítá.

K nové fotce z pláže, na které září štěstím, napsala: „Konečně klid...já a moje děti...nic není víc.“ A do hashtagů ještě připsala vzkaz manželovi: „Lepší být sama, než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina.“

Reklama

Další články

Načítám