Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) se na Instagramu pochlubila, že si včera večer vyrazila do centra. Nešlo ale o žádný mejdan. S bratrem Cyrilem si vyšli na divadelní premiéru jejich dalšího sourozence Vincenta. Její manžel Jakub Prachař (40) mezitím moderoval narozeninovou oslavu známého kasína. A očividně se dobře bavil. I když už jeho šichta skončila, zdržel se až do rána.

Zatímco v divadle zřejmě vládla poklidnější atmosféra, v kasínu ve Vestci to žilo bohatým programem v čele s vystoupením Michala Davida (63) a show s velice odhalenými slečnami, kterých si nemohl nepovšimnout žádný muž, tedy ani Jakub. Zapařit přišel i Sagvan Tofi (59) s partičkou nebo Leoš Mareš (47) s manželkou Monikou, kteří byli zaujati světem hazardu a u hráčských stolů vydrželi docela dlouho.

Jen málokdo byl ovšem takový držák jako Jakub. Jeho auto parkovalo ve Vestci ještě nad ránem. Ostatně vzhledem k rumu, který popíjel, by vlastně ani řídit nemohl. Evidentní je, že za rodinou, tedy manželkou Agátou a dětmi Kryšpínem a Miou, rozhodně nespěchal.

Reklama

Další články

Načítám