Hlavní obsah
Článek

Fanoušky na Instagramu šokovala v sobotu večer Agáta Prachařová (38) svým statusem. Sdílela fotografii ze svatby s Jakubem Prachařem (40), a k tomu napsala: "Rozejít se na výročí umí málokdo."

Rozpoutalo to obrovskou bouři reakcí, od těch, kteří Agátu litovali, až po ty, kteří se podivovali, že takové věci řeší na sociální síti, kde ji samozřejmě sledují i média. Podle fanoušků by si měla Prachařová střežit svoje soukromí, už kvůli dětem.

Netrvalo dlouho a Agáta přidala další příspěvek se stejnou fotografií a textem jiného znění: "Proboha... To byl vtip... Jen že nám nikdo nepopřál." Oba příspěvky už Prachařová vymazala, ale i díky printscreenům už nikdy doopravdy nezmizí.

Co se skutečně u Agáty a Jakuba doma dělo, vědí doopravdy jen oni dva. Zajímavé ovšem je, že následujícím postem modelky a moderátorky pořadu pro maminky není nic jiného než její fotografie s dcerou. Není tajemstvím, že medializaci jejich společné dcery si právě Jakub Prachař nikdy nepřál. "Tak tady je... Moje láska... Nemá ani jedno oko ani dlouhý nos," zní popisek k fotografii.

A aby toho nebylo málo, na její zdi zůstala ještě jedna fotka s oběma dětmi, Miou (to ještě zezadu, kde jí nebylo vidět do tváře) i Kryšpínem. K té Agáta před svátky napsala: "Když se všechno hroutí, vím že nejsem na světě sama... Nevim, co bych bez těchto dvou dělala."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám