Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) chtěla nejspíš všem ukázat, jak její rodina umí držet pohromadě. Rozhodla se proto pomoci mladšímu bratrovi Cyrilovi Navrátilovi s hledáním zaměstnání a k tomu využila své hojně navštěvované sociální sítě.

„Bratr hledá práci. Vrátil se po 5 letech z Francie zpět. Mluví Aj, Fr, Šp. Překládá, tlumočí a má vystudovanou hispanistiku na FFUK. Neví někdo o něčem?“ zní v jejím příspěvku, k němuž přidala bratrovu černobílou fotografii, na které je neuvěřitelně podobný slavnému komikovi Rowanovi Atkinsonovi (64), který se proslavil coby Mr. Bean!

A právě kvůli volbě snímku se vážných nabídek nejspíš moc nedočká. Místo toho se pod inzerátem rozvinula diskuze, která komentuje nápadnou podobu s populárním britským hercem. „Ať to zkusí u filmu je podobný mistru Beanovi,“ ozval se hned jeden vtipálek. „Měl bych pro něj nahrávání filmu Johnny English se vrací,“ přidal se hned další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám