Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív dostala padáka, aby vzápětí dostala novou nabídku. Agáta Prachařová (38) končí v Top Star magazínu, její pravidelná kutilská rubrika šla se sledovaností dolů, a tak se jí televize rozhodla dát stopku. Na obrazovce ale modelka a moderátorka nekončí. Nově bude provázet zábavním pořadem o mateřství. A ne sama!

Na pomoc si do pořadu Máma nad věcí přizvala svého syna Kryšpína i babičku.

„Babičce je 94 let, takže ji mohu obdivovat ve všem. Hlavně jaká v tom věku je. Kdejaké padesátileté ženy nemají takový elán, odhodlání, radost ze života a energii jako ona. Ačkoli si myslím, že jsem dobrá kuchařka, s jejími zkušenostmi se to nedá srovnat, takže mi v pořadu Máma nad věcí pomáhá hlavně v tomto,“ svěřila se Agáta, která bude mít v pořadu reportáže o těhotenství a mateřství, péči o domácnost a podobně.

V některých reportážích se divačky dočkají rad odborníků, v jiných budou dávat rozumy i samotné děti, mezi nimi i například Agátin syn Kryšpín.

„Pomáhá doma rád s vařením. Je pro něj skoro až svátost, když dostane do ruky nůž, čímž dostane zodpovědnost a důvěru. Samozřejmě ho při tom bedlivě pozoruju, ale je důležité v dětech budovat právě pocit zodpovědnosti a poskytnuté důvěry,“ svěřila se modelka, jejíž pořad startuje na obrazovkách Primy již v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám