Hlavní obsah
Článek

Herec Jakub Prachař (40) se stal jednou z hvězd nového seriálu Přijela pouť, který vypráví příběh kolotočářů z devadesátých let. I když Jakuba jeho role syna šéfa poutě bavila, k pouťovým atrakcím už tak vřelý vztah nemá.

„Čím jsem starší, tím větší z toho mám strach. Já už chodím jenom na střelnici, a to se sebezapřením. Trochu mě děsí to prostředí, čím jsem starší, ale myslím, že pro děti je dobré,“ přiznal Prachař Super.cz na tiskové konferenci internetové televize Stream.cz, kde bude mít seriál v neděli premiéru.

Jako malý kluk ale samozřejmě na pouť chodil moc rád, a dokonce si oblíbil i jednu atrakci. „Nejradši jsem měl pana Kolomazníčka, to bylo takové autíčko a celé dětství jsem chtěl na tom jezdit pořád dokola. Byla tam taková výhybka, která někam vedla a já jsem si přál, aby se ta výhybka přehodila, abych mohl odjet někam pryč,“ zavzpomínal herec, který dneska chodí na pouť aspoň jako doprovod.

S manželkou Agátou Prachařovou (38) má dceru Miu (1), která je na takovou zábavu sice ještě malá, ale vyženil Agátina syna Kryšpína (7), kterého na pouť občas doprovází. „Chodím na langoše, potom se mi vždycky udělá špatně. A chodím na střelnici a autodrom, ale tam už se taky bojím. To víte, nad vámi tři fáze, není to jenom tak,“ vtipkoval herec.

Reklama

Další články

Načítám