Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě se staly pro Veroniku Žilkovou (62) prostorem, kde hojně sdílela aktuální zážitky ze soukromí se svými fanoušky. Poslední zveřejněná fotka ale nepůsobí vůbec pozitivně. Snímek, na kterém můžete vidět hereččinu ruku napojenou na kapačky, její fanoušky a sledovatele vyděsil.

„Ahoj všem, kteří smutní večer v nemocnici,” komentovala snímek herečka a dále dodala komentář: „Zdravím ty, co nesedí na baru, ale třeba chrchlaj v posteli, i takové dny jsou.” Žilková chtěla nejspíš tímto zvednou náladu těm, kteří jsou v podobné nepříjemné situaci.

Podle našich informací je paní Veronika hospitalizovaná v nemocnici s pásovým oparem. „Jsou tady na mě všichni moc milí,” svěřila se Super.cz herečka. Po dobu její nemoci se o dceru Kordulku stará starší dcera Agáta Prachařová (38). „Agáta je zlatá, že si ke svým dvěma dětem přibrala i moji Kordulku s chřipkou,” uvedla paní Veronika.

Vzhledem ke špatnému zdravotnímu stavu herečky se musí dnes zrušit představení v Činoherním klubu Urna na prázdném jevišti. „Mrzí mě to,” krčí rameny Veronika Žilková, která pevně doufá, že ji už tento pátek pustí z nemocnice do domácího ošetřování.

A co je vlastně pásový opar? Toto bolestivé onemocnění způsobuje virus, která nenápadně přervává v nervových buňkách. V podstatě se jedná o druhé kolo onemocnění planými neštovicemi. Podnětem pro jeho reaktivaci je nejčastěji oslabení imunity. Spouštěcím mechanismem bývá také často šok, stres, úraz či porucha výživy. Po vyléčení této nemoci se virus už na scénu nevrací a platí pro něj tedy pravidlo dvakrát a dost.

Reklama

Další články

Načítám