Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večírky po letech Agáta Prachařová (38) na karlovarském festivalu, kam dorazila s manželem Jakubem Prachařem (40), vynechá. V pokročilém stadiu těhotenství na ně nemá chuť ani náladu. A když už si Agáta nějakou skleničku dá, tak prý jednu před spaním.

"Poprvé chodím na filmy. Viděla jsem tři, teď jdu na čtvrtý, tak si to opravdu užívám filmově. Pravda je, že jsou to témata, po kterých nemáte moc dobrou náladu. Při jednom jsem dokonce několikrát plakala. Filmy na dobrou noc to nejsou," svěřila.

Vzhledem ke svému stavu moc neřešila ani outfity. "Garderobu jsem si připravovala v těhotenském krámě. A pak mi návrhář Michal Marek udělal jedny šaty, které vypadají jako pytel, do kterého schovám to břicho. Ještě je během tří dnů využiju," vysvětlila.

Velké plány po Varech už nemá. "Budu jenom ležet u bazénu a hrochovat. Říkám, že už vypadám jako hroch, tak se budu jenom tak válet. Kolik jsem přibrala ani počítat, natož říkat, nechci, protože to není úplně hezké číslo. Ale neřeším to, jím, co chci, včetně dezertů," uzavřela Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám