Hlavní obsah
Článek

První módní přehlídku měl návrhář Michal Marek někdy před osmi lety, dodnes vzpomíná, že mu na ní chodila Dominika Mesarošová (38). Mezitím se v tvorbě posunul dál, pochlubil se nám, že se staral i o outfit Claudie Schiffer (53) a novou výzvou se pro něj stalo oblékání chlapecké kapely.

"Byla to výzva, když mě management skupiny Identity oslovil, protože se prioritně zaměřuju na dámskou módu. Pánským kolekcím se věnuji v posledních dvou letech. Kluky mám na starosti úplně od začátku, kdy ještě nikdo nevěděl, že budou existovat jako kapela," vyprávěl.

"Rok a půl budujeme image té kapely společně. Všichni nemají postavy figuríny z výkladu anebo modela, takže je potřeba pracovat i s atypičtějšími prvky postavy. Pracujeme na tom, aby to vypadalo co nejlépe. Zatím jsem vytvořil pro každého asi tři outfity, které jsou tvořené třemi až čtyřmi kusy. Ale jsou to kousky jen na vystoupení nebo prezentaci, v civilu si to ničit nesmějí," prozradil Michal.

Kromě chlapců obléká návrhář nadále i dámy. "Určitě je to Jana Plodková (42), která byla i tváří mé kolekce, Agáta Prachařová (38), Vlaďka Erbová (42). A když jsem žil v Londýně, tak byla mojí největší trofejí Claudia Schiffer, které jsem dělal celou image včetně návrhů a make-upu," pochlubil se.

Reklama

Další články

Načítám