Hlavní obsah
Článek

Spekuluje se o tom od úterý, nyní se ale ukazuje, že je to tutovka! Jakub Prachař (40), který se měl před nedávnem po velké hádce odstěhovat od Agáty Prachařové (38) a ve vzduchu prý visela i slova o rozvodu, už zase bydlí s Agátou. Máme fotky!

Fotografům stačilo trpělivě stepovat před jejich společným obydlím. Ve středu kolem čtvrté odpoledne pak nejdřív přijel Jakub, krátce na to dorazila i nalíčená a dobře oháknutá Agáta, která se chvilku zdržela v domě, následně vyběhla v pohodlnějším oblečení pro cosi do auta. Společně se pak nějakou chvíli zdrželi v domě, aby si poté každý odjel zase svou cestou.

„Byla jsem v práci, můj manžel byl v práci. Nyní můj manžel jel na představení, já odjela pro syna, pak s ním pojedu na kroužek a po představení se zase všichni sejdeme doma,“ řekla nám k manévrům před svým domem modelka.

Ta proti posledním telefonátům působila rozverně a energicky, jako by tušila, že usmíření je na dobré cestě. A to přitom nedávno na fotkách vypadala jako troska. Takové věci dokáže psychika!

A také Jakub, který měl dřív mezi některými novináři přezdívku „Vzteklina“, jim tentokrát při odjezdu s úsměvem zamával. A to by těžko dělal, kdyby měl nervy na pochodu z rozvodu!

Reklama

Další články

Načítám