Hlavní obsah
Článek

O tom, že má Agáta Prachařová (38) s kolegyní moderátorkou Lenkou Špillarovou blog, už jsme psali. Ale zatímco rebelka Agáta se na něm podílí zejména fotkami svých outfitů, Lenka je ta, která o to víc píše. A hodně vtipně. Jen ty pány, které si bere na paškál, to možná tolik nepobaví.

„Moje příběhy o dietách a chlapech mým kamarádkám přišly tak zábavné, že mi jednou řekly, že bych o tom měla psát. Když jsme si tady s Agátou založily blog, bylo jasné, co se stane. Vznikl „Nekonečný příběh Lenka a její chlapci“. Začalo reagovat docela dost holek, a k mému překvapení i chlapů, že se jim to líbí, že to taky zažili. Je pravda, že po posledním díle, kde hodnotím svůj milostný život uplynulého roku, mě pár lidí posílalo k terapeutovi, ale já to vážně píšu s velkou nadsázkou a nadhledem. Každopádně si uvědomuju, že díky tomu si přítele vážně jen tak nenajdu," směje se Lenka.

Koho baví příběhy á la Bridget Jones, určitě se v Lenčiných textech najde. Jak můžete vidět na televizní obrazovce, moderátorka rozhodně není žádná obryně Stáňa, která by musela lovit chlapy lasem, protože se k ní nepřiblíží na krok. Jen potkává stejně "exotické" exempláře jako všechny ostatní ženy, ovšem vytříská z toho aspoň vtipné historky.

A samozřejmě ani ona není dokonalá, stejně jako my všechny. A takhle píše sama o sobě: "Mně vlastně přijde dost nepředstavitelný, že by se do mě mohl někdo zamilovat. Jako vážně do mě? Do mě? Je ten kluk jako slepej nebo hluchej nebo retardovanej? Po světě chodí tolik hezkých, hodných a milých holek a on chce mě? Haloooooo, prober se, kámo! Já jsem dost nesnesitelná, drzá, ukecaná, hysterická (tuto vlastnost bych ráda vyzdvihla, mám s tím dost problém a pánové taky)," nebere si na paškál jen pány, ale i sama sebe.

"Ty chlapy rozhodně nikdy nejmenuju, ale že oni se v tom poznají a bývají občas trochu naštvaný. Každopádně jestli se podaří to, abych, jak mi holky píšou, to jednou vydala knižně, tak všem těm pánům na konec té knihy napíšu osobní věnování, jmenovitě, a přidám tam ke každému fotku," uzavřela s nadsázkou moderátorka MiniDuelů a reportérka Top Staru.

Reklama

Další články

Načítám