Hlavní obsah
Článek

Z Davida Gránského (32) se pomalu, ale jistě stává hvězda první kategorie. Září v seriálech, muzikálech, moderuje společenské akce a nyní nahradil Evu Perkausovou a zítra se na Primě poprvé objeví coby nový moderátor TopStar magazínu.

Za sebou má první natáčení. "Hrozná nervozita, na natáčení jsem přijel o hodinu a půl dřív, přitom nejsem člověk, který by někam jezdil dříve, ale chtěl jsem se pečlivě připravit, byl jsem hodně nervózní. Měl jsem tlak 600 na 800," žertoval Gránský a vážně dodal: "Byl jsem opravdu nervózní, to všichni viděli hned. Jsem totiž strašně pečlivý, proto jsem takový nervák, perfekcionista."

Co mu při natáčení dělalo vůbec největší potíže? "Nevycházel mi trošku delší text, nějak jsem se vždycky zaseknul. Pak mě docela rozrušovalo, že tady na Palmovce jsou tramvaje a metro. Takže když jsem slyšel, jak pode mnou hučí metro, tak jsem natáčení zastavil a říkám: Pardon, ale tady to strašně ruší. A na to mi říkali: No zvykej si, seš na Palmovce," smál se David.

V TopStar magazínu se objeví také staronové tváře, vrací se Agáta Prachařová (38) a Eva Decastelo (45). "Máme nové studio ve zlaté barvě. Máme Agátu Prachařovou a Evu Decastelo a ty mají své nové rubriky,“ láká David a slibuje, že v dalších dílech přijde překvapení: „Co to bude, neřeknu, ale bude to velký.“

Reklama

Další články

Načítám