Hlavní obsah
Článek

Svět médií zase jednou žije jednou žabomyší modelkovskou válkou. Agáta Prachařová (38) si v pořadu VIP Prostřeno dělala legraci z kolegyně Andrey Verešové (43), když dala k dobrému historku, že neví, jak se vyslovuje český název jedné ryby. Během společné večeře si prý objednala kandáta místo candáta.

Verešové se to velmi dotklo a reagovala značně popuzeně. „Za prvé vůbec nechápu, co ji přinutilo k tomu, aby si vymyslela historku na téma candát, a za druhé - jsem s ní nikdy nebyla na obědě ani na večeři (ani o to nestojím),” vrátila úder a o Prachařové a jejím charakteru se na své sociální síti rozepsala ještě mnohem víc.

Ukázalo se, že pravdu má Verešová, neboť se ozval účastník situace, kdy kauza "kandát" opravdu proběhla. "Milá Agáto, musím se zastat Andrey. Příběh s kandátem se opravdu stal, ale autorkou novotvaru je úplně jiná paní modelka. Přísahám. Byl jsem u toho a už tehdy jsem měl vzít nohy na ramena," napsal totiž moderátor Bořek Slezáček (56). Ten měl v životě dva zásadní vztahy s modelkami - s Alenou Šeredovou (46) a Simonou Krainovou (51), s níž byl dokonce ženatý. Tak si tipněte, o kterou tak asi mohlo jít.

Reklama

Další články

Načítám