Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Noid Bárta (43) vyrazil do motolské nemocnice na onkologii, aby coby čert, samozřejmě v partě s Mikulášem a anděly, obdaroval nemocné děti. Dokonale zamaskovaného Noida nikdo nepoznal. O make-upu se mu postarala Agáta Prachařová (38).

"Agáta mě líčila, to je pravda, poprvé jsem měl rtěnku. Ale asi ji nebudu do budoucna používat, neplánuju to. Mně stačí líčení v divadle, v soukromí to asi už praktikovat nebudu," řekl Super.cz se smíchem Noid.

Rocker tělem i duší vyrážel jen za některými dětmi, ty malé strašit nechtěl, čertů se ještě hodně bály. "Moc jsem nestrašil, vždy jsem tak nakoukl, a když jsem viděl v očích paniku, tak jsem se stáhl," řekl.

Některým ale na žádost dokonce zazpíval. A překvapil i jednu holčičku, která je fanynkou Justina Biebera. "Jo, zpíval jsem Justina Biebera. A je to pekelná hudba, ta patří k nám do pekla. Moje žena Justina docela poslouchá, já už se taky chytám. Nás ani Justin nerozdělí," smál se Noid.

Zpěvák s Kapkou naděje spolupracuje dlouhodobě, a tak ani mikulášskou nabídku neodmítl. "Máme Mikuláše Libora Boučka, a ten potřeboval svého čerta. Libor byl dokonalej, v takových situacích improvizovat je hrozně těžký. Obdivuju ho, byl skvělej," dodal.

Chystá i pro svou malou dceru Terezku mikulášskou nadílku? "Rozhodl jsem se, že čerta domů nepovedu, nebudu ji trápit. Půjčím si od Libora vousy a budu dělat toho hodnýho," ukončil.

Reklama

Další články

Načítám