Hlavní obsah
Článek

S herečkou Danou Batulkovou jsme se potkali na přehlídce modelů, které prodává její snacha Agáta Prachařová, jejíž modely prý sama nosí. "Zrovna minule jsme měly obě s dcerou Marjánkou šaty od ní na StarDance. Ale přitvrdíme, příště už to třeba bude i kožená bunda a tepláky k tomu," smála se.

Když už jsme se dostali ke StarDance, které Dana před osmi lety vyhrála s tanečním partnerem a nynějším choreografem soutěže Janem Onderem, zajímalo nás, zda si stále ještě občas zatančí.

"Na dobu StarDance ráda vzpomínám, protože všechno náročné už je pryč, moje tělo už si to nepamatuje, pamatuju si jenom to hezké. Byl to unikátní životní zážitek a poznala jsem spoustu super lidí, hlavně Honzíka Ondera s jeho Lucinkou Hunčárovou, se kterými pořád kamarádíme," řekla nám.

"S Honzíkem jsme teď tančili, když byl galavečer k deseti letům StarDance, a občas jedeme i zatančit na ples, když nás pozvou jako takovou atrakci. Už ale tančíme jenom tango a waltz. Waltz je takový romantický a tango zase hodně herecké. Z latiny nic, protože je to pro mne strašně náročné a všechno jsem zapomněla," svěřila a prozradila, jaké má v letošní Stardance favority.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám