Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V pohádce Z pekla štěstí se Miroslav Šimůnek (45) střetnul s drakem, takže by jej v Pevnosti Boyard mělo překvapit jen máloco. Takové sblížení s francouzskou kuchyní ale nečekal.

Urostlý herec a moderátor by měl fyzicky náročné úkoly zvládnout levou zadní, ale právě on si z pevnosti přivezl snad nejvíce modřin. Mirek během přesunu mezi disciplínami uklouzl na zemi a narazil si záda, došlo i na zranění ruky a spáleninu. Přesto v legendární soutěži obstál a pokořil i strach z hadů a hmyzí havěti.

Šimůnek při boji o klíč prokázal otužilost. K cíli se totiž musel prodrat přes mražené kraby a ryby, po čemž následovala ledová lázeň. Ve své kůži nebyl ani v nejhorší telefonní budce na celém světě. Vendula Pizingerová (52) si z ní obrovské šváby odnesla v podprsence, Mirkovi lezli jen po zádech. Na videu jej uvidíte také při zdolávání překážek bez jištění několik metrů nad vodní hladinou.

Ve třetím soutěžním týmu se moderátor objeví společně s Agátou Prachařovou (38), na niž čekal zápas v bahně. Ve sbírání klíčů a indicií jim pomohou Jakub Štáfek, Matěj Rychlý a Viet Anh Doan.

Reklama

Další články

Načítám