Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) dorazila na představení nové módní kolekce s helmou na ruce místo kabelky a ve zvláštním účesu. Po nějaké době totiž zase brázdí pražské ulice na skútru. "Dva měsíce jsem ho neměla, protože můj manžel ho zapomněl v jednom baru. Tak ho dali do výlohy, kde jsem si ho před dvěma dny vyzvedla," vyprávěla nám, jak dokáže být Jakub Prachař (40) zapomětlivý.

"Od té doby jsem na motorce pořád, a dokonce jsem dneska vezla i svoji kolegyni Nikol Štíbrovou (37), která se sice brutálně bála, ale dojely jsme z Dejvic až na Václavák," pokračovala s tím, že i účes si vytvořila kvůli motorce. "To je zplihlý účes do helmy a provázek jako čelenku mám proto, že to mám na čele od helmy otlačené, tak aby to nebylo vidět," doplnila.

Pozornost ostatních řidičů vzbuzuje i svým modelem, lehounké šatičky z její vlastní kolekce ve větru povlávají, a protože jsou kratinké, ukazuje jim dost svého těla. "Když jsem sama, ještě to jde, ale s Nikol, která měla ještě kratší mini, radši všichni uhýbali, protože jsme vypadaly opravdu nebezpečně," smála se.

Reklama

Další články

Načítám