Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se objevila den po soudu mámy Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (67) ve společnosti. S mladší sestrou Kordulkou si nenechaly ujít párty na střeše klubu v centru Prahy. Právě šestnáctiletá Kordulka byla důvodem soudu, měla se řešit péče o ni. Veronika si přála střídavou péči, Stropnický ji odmítal. Navíc se v den soudu Žilková dozvěděla, že Stropnický podal ráno žádost o rozvod.

Kordula se k rozvodu rodičů vyjádřit nechtěla, je jasné, že i pro ni to je náročné období. Na večírku se ji snažila Agáta rozptýlit. "Dala jsem mámě mé děti, já si vzala její dítě a jsme tady. Užijeme si to, myslím, že teď potřebuje starší ségru," řekla Super.cz Agáta.

I pro ni bylo překvapením, že Stropnický podal žádost o rozvod, aniž by to její matce předem řekl. "Byl to šok i pro mě, myslím si, že se to po osmnácti letech nedělá. Je to jedna esemeska," říká rázně Agáta.

Se Stropnickým prý není v kontaktu. "Napsala jsem mu už dřív, teď s ním nejsem v kontaktu tři měsíce. Je jasné, že já budu vždycky stát za mámou. Já se s ním bavit už nechci, pro mě skončil," dodala Agáta.

Reklama

Další články

Načítám