Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před vánočními svátky zatočila Agáta Hanychová (38) s kily navíc. Super.cz prozradila, že změnila stravu, začala pravidelně cvičit a dostavily se kýžené výsledky. V hubnutí ale pokračuje nadále, protože ještě není spokojená.

„Vážím 64 kg a při mé výšce178 cm mi všechny kolonky vyšly zelený. Spokojená? Nejsem,“ přiznala nyní. „64 je pro mě šílený číslo, takže jdu zkusit novou metodu. Vážit se každý den, cvičit víc, jíst míň, vykašlat se na vše kolem a soustředit se alespoň trochu sama na sebe,“ podělila se o svůj hubnoucí plán s fanoušky. Mnozí s Hanychovou ovšem nesouhlasí. Její příspěvek je rozohnil.

„Co bych dala za to, kdybych vážila jak vy. Vy hubnout opravdu nepotřebujete, vypadáte dobře,“ zněla jedna z těch mírnějších reakcí. Jiní neskrývají, že je Agátin hubnoucí plán naštval. „64 kilo je při vaší výšce docela málo, budete jak anorektik,“ píše jí v komentářích fanynka. „Upřímně jste mě zklamala. Jak se mají pak cítit holky, když přidáte tohle a stěžujete si na svoji váhu. Agáto, tohle jste fakt přehnala,“ přitakává další.

Dále se pod příspěvkem objevily i komentáře o tom, že s takovým příspěvkem bývalá modelka nahrává všem dívkám, které bojují s poruchami příjmu potravy. „Agáta je hlavně nespokojená sama se sebou a svým životem, jenže to by se mělo léčit někde jinde. U každého takového postu je akorát vidět a cítit, jak volá po zoufalosti,“ míní jedna z žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám