Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Survivor je Adam Raiter součástí týmu Azua, který se oproti červenému kmeni Mao skládá z neokoukaných tváří, přesto je potetovaný truhlář mnoha divákům dobře známý, především díky románku s Agátou Hanychovou (38). Jak na něj diváci reagují?

Mnozí se shodují, že na první pohled působil sympatickým dojmem, avšak jen do doby, než se projevil. „Úplně mi žere nervy, mamlas,“ nešetří ho na sociálních sítích Novy divačka. „Adam je sebestřednej macho, srab a intrikán.“ „Adam působí, že je hodně falešný a ještě všechno ví a všechno zná.“ „Toho Adama bych já osobně nevstřebala. Hrozný id*ot.“ „To musí bejt na palici poslouchat kecy tohohle narcise,“ kritizují truhláře fanoušci nové reality show.

Někteří v diskuzích skloňují jméno Hanychové. „Agátě patří moje veliká poklona. Tohle bych zvládla poslouchat maximálně dvě hodiny, natož to mít doma,“ míní jedna z žen. „Už se Agátě nedivím,“ souhlasně přitakává další.

Každá mince má dvě strany, a tak se najdou i fanoušci, kterým se truhlář a expřítel Hanychové naopak velmi pozdává, a dokonce je pro ně aspirantem na vítězství. „Adam je silák, fandím mu i zbytku týmu Azua.“ „Hodně motivuješ tým a od začátku si náš favorit. Takhle přesně by měl vypadat vítěz. Silnej a zapálenej do her,“ vzkazují mu příznivci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám