Hlavní obsah
Článek

Rok 2021 nebyl mezi celebritami plný jen šťastných chvilek. Řada známých jmen si prošla rozchodem či rozvodem. Každý se s nepříjemnou situací vypořádával po svém. Letos oznámila rozchod s partnerem svých dětí Tomášem Hornou zpěvačka Monika Absolonová (47). A to rovnou na 1. máje!

Se snoubencem Josefem to nevyšlo herečce Michaele Kuklové (56) a přátelský rozchod se ženatým Felixem Slováčkem (80) oznámila výtvarnice Lucie Gelemová (41). Jako rodina spolu skvěle fungují, ale manželství jim neklapalo, a tak se rozešli i spisovatelka Radka Třeštíková (42) a fotograf Tomáš Třeštík. I tak ale sdílejí stále stejnou domácnost. Velkou smůlu měla herečka Denisa Pfauserová, jež se stihla letos vdát, ale koncem roku oznámila rozchod s manželem.

Velmi přátelsky šli od sebe misska Andrea Kalousová (27) a internetový mystifikátor Kazma. Tři roky tutlali rozpad manželství herec Pavel Liška s Bárou Polákovou. Až letos se rozhodli o komplikovaném rozchodu promluvit. Vztahovými peripetiemi si neustále procházela modelka Agáta Hanychová (38), jíž to po rozvodu s Jakubem Prachařem ve vztazích moc nevychází.

Letos jí nevyšly hned tři, za nadějný považuje až svůj současný vztah s pohledným lékařem. Láska se rozpadla i hvězdě seriálu Slunečná Marku Lamborovi a missce Andree Bezděkové (29). V prosinci vyšlo najevo, že manželskou krizi prožívají i Roman Šebrle s manželkou Evou.

Komu dalšímu to letos nevyšlo, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám