Hlavní obsah
Článek

Agátě Hanychové (38) to po rozvodu s Jakubem Prachařem (40) se vztahy moc nevycházelo. Po jejím boku se objevila celá řada zajímavých mužů, ale ani s jedním to modelce nevyšlo. Naposledy se jí rozpadl vztah s wakeboardistou Jiřím Hellerem či podnikatelem Janem Loskotem.

Modelka a influencerka si ale na nedostatek zájmu ze strany mužů nemůže stěžovat. A vypadá to, že na Vánoce nebude mít v kolonce napsáno „nezadaná“. Na sociální síti se nedávno pochlubila nejprve rozmazanou fotkou v srdíčku s jasným komentářem: „A je to tady, čekali jste na to.“ Brzy poté už na stories zveřejnila i snímek s fešákem, který doprovodila srdíčky.

Podle informací Super.cz se jedná o lékaře Andreje, s nímž už Agáta randí několik týdnů. Vzhledem k tomu, jak měla v posledním roce na chlapy smůlu, se ale svou láskou příliš nechlubí.

Nedávno se ve společnosti objevila s vyzývavým výstřihem a mluvila o tom, kolik dostává nabídek na rande. „Určitě ale nejsem na lovu, že bych chtěla nějakého chlapce, to ne. Ale po vašem článku o rozchodu mi napsalo asi 350 chlapců. Kdybych měla jít s každým na kafe, tak bych nedělala nic jiného," řekla Super.cz Agáta, která už v té době ale měla srdce jen pro sympatického lékaře, byť tvrdila, že je stále single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám