Hlavní obsah
Článek

Měsíc duben teplotně příliš nepřál a podobně vypadá i začátek května. Komu se tedy naskytla možnost, odletěl do tepla. Dovolenou v zahraničí si dopřálo hned několik českých krásek. A to i přesto, že jsou stále destinace, kam se dá odletět, dost omezené.

Jednou z oblíbených lokalit jsou tak nyní Kanárské ostrovy. Na Tenerife vyrazila například zpěvačka Markéta Konvičková (29) s manželem a dcerou Amálkou, modelka Agáta Hanychová (38), která také vzala své děti, nebo modelka Eva Čerešňáková (37), která si ostrov jen chválí. „Za současných omezení a možností asi jedna z mála voleb, ale příjemná. Dokonce mám pocit, že je tady bezpečněji než v ČR. Všichni jsou opatrnější, respektují restrikce," svěřila se Super.cz Eva.

Na trochu delší cestu se vydala Nela Slováková (34), která se svým přítelem odletěla do Mexika. Ve stejné destinaci se aktuálně nachází i moderátorka Inna Puhajková (38).

Do luxusního letoviska na jihu Španělska odletěly krásky Nikol Švantnerová (31) a Tereza Budková (33). „Bylo to spontánní, byly jsme na kafi a řekly jsme si, že bychom někam vyrazily. Během pár dní jsme koupily letenky. Vše je tam otevřené, je tam příroda, historie, ale i beach cluby. Vyrazily jsme na týden,“ svěřila se Nikol k dovolené v Marbelle.

A krásky Natálie Kočendová a Kateřina Kasanová (25) odletěly za teplem do Egypta, kde musí být z českých modelek rozhodně nadšení. Ve stejné zemi byla před pár dny i rapperka Sharlota. Zpěvačka se nyní nachází na Gibraltaru, odkud se pochlubila novým zásnubním prstenem.

Reklama

Další články

Načítám