Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) si s dnes již bývalým partnerem Adamem Raiterem pořídila před měsícem dodávku, kterou se rozhodli přestavět na obytný vůz, aby mohli přes léto vyrážet na výlety. Adam, coby truhlář, měl na starost auto plně vybavit. K tomu už bohužel nedojde.

Vztah jim nevyšel a Agátě před domem stojí úplně prázdná dodávka za 400 tisíc korun. Co s ní bude dělat? "Přemýšlela jsem, jestli to zvládnu. Auto jsem se rozhodla dodělat. Vždycky to byl můj sen, mít obytňák. Hrozně se těším. Jsem nadšená, že s dětmi vyjedeme," řekla Super.cz Agáta.

Přes sociální sítě si našla nového truhláře, který obytňák dostal na starost a dokonce jí vypracoval i projekt. "Našla jsem truhláře Jakuba, líbí se mi, že se jmenuje stejně jako můj exmanžel. Milej kluk, který se přihlásil přes Instagram. Po třech hodinách mi poslal i vizualizaci. Je zadaný, šikovný. Moc se těším na výsledek," dodala Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám