Hlavní obsah
Článek

Ani letos neochudili slavní své děti o Mikuláše, strašidelného čerta a vstřícného anděla, jejichž příchod alespoň na chvíli zaručí, že jejich ratolesti budou sekat latinu.

Agáta Hanychová (38) miluje dodržování tradic, třeba jako mikulášskou nadílku. Při té příležitosti sezvala domů celou rodinu, včetně maminky Veroniky Žilkové (62), babičky, nebo bratra Vincenta s krásnou přítelkyní. Společně si užili příchod Mikuláše a syn Kryšpín a dcera Mia dostali spoustu dobrot i hračky.

Naopak Monika Absolonová (47) nic neriskovala a svým synům letos zprostředkovala čerty i Mikuláše alespoň virtuálně přes telefon. Jednu tradici ale dodržela. Vánoční stromek u nich pravidelně nosí právě Mikuláš a ani tento rok tomu nebylo jinak. V noci jim byt rozzářil vánoční stromek v rudých barvách, na který se kluci mohli těšit ihned po probuzení.

Novopečená maminka Veronika Arichteva (37) se letos rozhodla vynechat mikulášské trio úplně. „Bez Mikuláše, anděla a čerta. Letos asi neni dobrý potkávat tyhle tři. Vlastně potkávat jakejkoliv počet lidí,“ míní herečka.

Vymyslela si proto vlastní tradici. „Každej rok, místo vědomýho strašení vlastního dítěte, budeme chodit dávat jablíčka, mrkev a seno zvířátkům v lese a básničku říkat jim. Příště bude mít Luka pod krmelcem už i ňákou vejslužku,“ prozradila Veronika.

Reklama

Další články

Načítám