Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) má za sebou rozvod s otcem své dcery Mii Jakubem Prachařem (40). Po rozvodu si Agáta změnila účes a podělila se o své dojmy. Jak sama přiznala, dlouho se kvůli rozchodu trápila, ale ve finále se cítí lépe.

„Myslím, že oficiální rozvod je důležitý. Něco se ve vás uzavře a začnete dýchat. Dělím se s vámi o své soukromí, tak vám to musím říct. Bolelo to dlouho a myslela jsem si, že tím končí vše. Není to tak. Jak říká můj kamarád Mimi, který je od 18 let na invalidním vozíku, bolest se musí vydržet. Já vydržela a je mi teď fakt hezky. Začala jsem mít ráda samu sebe, a to je strašně důležité. Je těžké začínat v 35 letech znovu, ale vše se dá. A věřím. Posílám všem pusu,“ napsala na sociální síti Agáta.

Na svou kamarádku vtipně reagovala herečka Nikol Štíbrová (37).

„Zvládáš to skvěle. Drž se. My ženský vydržíme hodně. Dokonce, a to se málo ví, dokonce i vysmátý fotky s právníkama,“ rýpla si do Jakuba Prachaře Nikol. Ten totiž po rozvodu zveřejnil smějící se fotku s právníkem, což někteří jeho fanoušci kritizovali.

Reklama

Další články

Načítám