Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) zůstala po rozchodu s Jakubem Prachařem (40) bydlet i s dětmi v domě v Praze Suchdole, který s manželem společně postavili. Herec se z domu, který je postavený přesně dle jeho představ, odstěhoval. Nyní to ale vypadá, že ani ona v něm nemá v plánu do budoucna zůstávat. A to i přesto, že její matka Veronika Žilková musela prodat chalupu, aby modelka mohla manžela vyplatit.

"Kdyby se našlo něco, co bych si mohla udělat podle svých představ, nebránila bych se tomu. Kdybych tady na Suchdole našla dům, klidně bych se přestěhovala," řekla Super.cz Agáta.

Ve stávajícím bydlení jí chybí třeba šatna, kterou nelze dodělat. "Dům je navržen tak, že se s ní nepočítá. Není na ni místo. Kubovi to tenkrát nepřišlo důležitý," usmívá se.

Celkově prý při stavbě Agáta ustoupila vkusu Prachaře. "Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl studený beton. Jako správná manželka jsem ustoupila," řekla Super.cz v době, kdy se stavělo.

Konkrétní představu o stěhování Agáta zatím nemá. "Netuším, kde budu bydlet. Budu to řešit časem. Ale nevadilo by mi se odstěhovat. Nelpím na tom, že bych tady za každou cenu musela zůstat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám