Hlavní obsah
Článek

Veronika Žilková (62) a Martin Stropnický (67) se stali trojnásobnými prarodiči a radují se z novorozené vnučky Nelly, kterou přivedla na svět partnerka Veroničina osvojeného syna Honzy.

Martin Stropnický je sice otcem tří dětí z předchozího manželství, ale vnoučat se prozatím nedočkal. Úlohu dědečka mu vynahrazují nevlastní vnoučata Kryšpín a Mia od Agáty Hanychové (38) a nově i malá Nelly od Honzy.

„Nejkrásnější chvíle je, když do rodiny přibyde další človíček. Vítáme Nelly, které je dnes 19 dní. Už je to velká holka,“ napsala Žilková, nyní Stropnická, k rodinné fotce s manželem, vnučkou, synem a snachou.

Hrdá babička září úsměvem od ucha k uchu a je jistě ráda, že si užili společné chvíle s miminkem a stihli i památeční snímek ještě předtím, než se Stropnický po dovolené vrátí znovu do Izraele, kde působí jako velvyslanec. Je totiž otázkou, kdy se znovu shledají. Izrael je kvůli koronaviru uzavřený pro turisty a nikdo neví, jak dlouho bude nařízení vlády trvat. Herečka proto zůstane i nadále v Čechách sama.

Reklama

Další články

Načítám