Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ti dva rozhodně nezaháleli! Česká Paris Hilton Agáta Hanychová (38) a moderátor a herec Jakub Prachař (40) si po pár měsíců trvajícím vztahu údajně vyrobili sviště. Hanychová to nepřímo potvrdila na svém Facebooku. „V tomhle roce nás už bude víc,“ napsala.

Agáta má ze vztahu s Mirkem Dopitou syna Kryšpína a pokud je zpráva o těhotenství pravdivá, měl by chlapeček o dva roky mladší sestřičku či bratříčka. Je pravda, že Agáta s Jakubem jezdí na jeden romantický výlet za druhým a to by v tom byl čert, aby tihle dva plodní mladí lidé po nocích hráli piškvorky!

Jakub zatím otcem není, možná že ze závisti vůči kolegovi z Nightworku Vojtovi Dykovi, jenž dostal do požehnaného stavu Táňu Vilhelmovou, se rozhodl k podobnému kroku.

Agáta ale samozřejmě vůbec těhotná být nemusí, možná jen provokuje a koupí si křečka či jen suše konstatuje holou pravdu, že na této planetě bude na konci roku víc lidí, než jich bylo na začátku.

„Pokud by to byla pravda, moc to Agátě přeju,“ řekla nám Martina Gavriely, která jako první na status Hanychové reagovala i na Facebooku. Samotná modelka samozřejmě nebrala telefon. Až časem se tak ukáže, zda si užije další těhotenství, či zda zprávu vyvrátí.

Reklama

Další články

Načítám