Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) dělá všechno proto, aby se líbila svému manželovi Jakubovi. Neustále si hlídá štíhlou linii a samozřejmě chce, aby její křivky vypadaly za všech okolností naprosto neodolatelně.

Modelka se pravidelně natírá zeštíhlujícími krémy a nedá dopustit na přírodní kosmetiku. Je to pro ni pohodlnější než makačka v posilovně.

Teď se navíc rozhodla vyzkoušet nový přípravek, kterým si napatlala svá stehýnka, nožky i boky a s krejčovským metrem se chlubila svými modelingovými mírami.

„Přes zadek a přes stehna mám 89 centimetrů i přes kraťasy, což je méně, než jsem měla na základce, sice koketuji s anorexií, ale bohužel mám pořád ještě někdy hlad a jím, takže raději vyzkouším novou metodu a vsadila jsem se, že budu mít za šest týdnů ještě o 3 centimetry méně,“ řekla Super.cz Agáta, jež se natřela olejíčkem, jehož základem je výtažek z byliny s názvem benedikt lékařský.

Přítomní pánové však spíše než na nohy Agáty zírali do jejího úžasného výstřihu. Agáta v dokonalé podprsence s ukrytými vycpávkami hrdě ukazovala svá ňadra, která se jí jako mávnutím kouzelného proutku rázem opticky zvětšila.

Tento trik zabírá na všechny muže jako magnet a jistě se líbí i Jakubovi Prachařovi (40), který prsa Agáty zbožňuje i bez všech zkrášlovacích podprsenkových vychytávek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám