Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli se Agátě Prachařové (38) v životě něco skutečně povedlo, je to syn Kryšpín. Maličkatý blonďáček, který v srpnu oslaví druhé narozeniny a na jehož výrobě se důležitou měrou podílel i sám pohledný Agátin expřítel Mirek Dopita (39), je tak roztomilý, že možná právě on bude jednou z příčin globálního oteplování, jak před ním všichni tají! Podívejte se do fotogalerie na krásné snímky kloučka, který šel s poměrně populární mámou první módní přehlídku.

Agáta se musela zavděčit módnímu salónu v pražské Hybernské ulici, který jí na její církevní svatbu ochotně zapůjčil šaty pro družičky, a tak v pátek odmoderovala přehlídku šatů z jeho produkce. Kromě toho se sama na delší dobu naposledy prošla ve svatebních šatech a navíc vzala do práce i Kryšpína. A jak ji známe, účast malého si pořádně naúčtovala.

„Původně měl jít dvakrát, ale byl z toho hluku a hlasité hudby tak rozmrzelý, že jsem ho radši odvedla ke Kubovi (manžel Agáty Jakub Prachař – pozn. red.). Přebral si ho a Kryšpín šel spát. Nejsem jako některé matky, abych ho nutila být tu celou dobu,“ tvrdila Super.cz Agáta. Ta měla na přehlídce práce nad hlavu.

„Moderovala jsem, pomáhala jsem v zákulisí dělat modelkám vlasy, protože nestíhali, k tomu jsem hlídala své dítě a navíc jsem předváděla. Jsem úplně vyřízená,“ ulevila si Prachařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám