Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Provokatérka Agáta Prachařová (38) všechny řádně překvapila již před měsícem, kdy se svým partnerem Kubou Prachařem (40) tajně vlítla v Mariánských lázních pod čepec, aniž by informaci oznámila světu a své nejbližší rodině.

O to větším zážitkem byl pro všechny včerejší dopředu proklamovaný a ve finále poněkud panoptikální církevní obřad v kostele ve středočeských Úněticích, kde se sjeli kamarádi, známí ale i do té doby znesváření členové nově utvořeného rodinného klanu.

Agáta opět dokázala, kdo má pevně v rukou režii celé události. Přítomným novinářům, z nichž na místě určení nechyběl snad ani jediný, připravila show hodnou své pověsti.

Nechyběly předsvatební scény, nadávky, vztyčený ukazováček ani kuřácká scéna lehce nervózní nevěsty.  Na tu svatebčané v kostele podle nepsaných pravidel pochopitelně museli čekat.

Zatímco Ivana Gottová (48) překvapila nejbizarnějším svatebním outfitem, Mistr pod tíhou emocí zase prohlášením, že by si církevní sňatek taky rád ještě střihnul. Na jednom malém prostoru spolu byly snad poprvé v historii k vidění dávné sokyně v lásce Linda Rybová a Dana Batulková, kterým nedělal nejmenší problém smířlivý pozdrav.

Nakonec nejdivočejší veselku sezóny zvládli všichni poměrně důstojně. Na ty nejzajímavější momentky z místa svatby se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám