Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) se dnes za hojné účasti novinářů podruhé provdala za Jakuba Prachaře (40). Obřad se konal v kostele ve středočeských Úněticích za účasti početné rodiny novomanželů a nejbližších přátel. Do kostela neproklouzla ani myš a Agáta dala všem pozvaným hostům přísný zákaz o svatbě mluvit.

K Super.cz se ale i přes informační embargo Agáty doneslo, jak obřad probíhal. Svatba se prý všem moc líbila a byla hodně dojemná.

Ondřej Brzobohatý (41) novomanželům prý neskutečně krásně zazpíval na kůru, navíc zahrál na varhany, a všechny včetně Agáty dojal až k slzám. K žádné nevraživosti nakonec nedošlo ani mezi Danou Batulkovou a Lindou Rybovou.

Batulková četla z Bible a seděla jen jednu řadu před Rybovou. Maminka Jakuba Prachaře přitom Rybové nemůže zapomenout, že ji kvůli ní opustil manžel David Prachař. Nenávist však mezi sebou vůbec nedaly znát, s ohledem k svatbě v rodině aspoň na pár chvil zakopaly válečnou sekeru.

Zato malý Kryšpín byl hodně nevrlý, protože je v době, kdy se konal obřad, zvyklý chodit spát. Neustále chtěl sbírat pohozené okvětní lístky ze země a zlobil svou babičku Veroniku Žilkovou (62), jež musela malého raubíře uklidňovat.

Hned po konci obřadu novomanželé zapózovali před kostelem, nasedli do auta a odjeli pryč. Novomanželka se ještě stihla pochlubit novým snubním prstýnkem.

Reklama

Další články

Načítám