Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) nedávno vzbudila obrovský rozruch svou „narychlo“ upečenou svatbou s charismatickým Jakubem Prachařem (40), kterému teď všichni obdivovatelé rebelské krásky mohou závidět, jakou sexy dračici si teď jako novomanžel hýčká ve své ložnici.

Ať už Agáta pózuje do svůdného kalendáře, fotí reklamní kampaně nebo jen tak vyrazí na večírek, pokaždé se je na co dívat, protože modelka s oblibou zvýrazňuje své vnady v hlubokých výstřizích, průsvitných modelech či si rovnou zapomene doma podprsenku. Pohledem na její provokativní snímky se potěšte v naší fotogalerii.

Vůbec největší ňadra měla Agáta, když kojila syna Kryšpína. Z trojek jí rázem narostly bujné pětky, které si modelka nemohla vynachválit.

Tehdy ale Agáta ještě žila s Kryšpínovým tátou Mirkem Dopitou. Takže, Jakube, pokud si chceš v dlaních potěžkat nefalšované pětky, nezbývá ti nic jiného, než s Agátou "zadělat" na prvního společného potomka. O tom zatím modelka nechce ani slyšet, ale třeba se brzy naplní pořekadlo „člověk míní, život mění“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám