Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle večírek musel být opravdu legendární. Jakub Prachař (40) oslavil vítězství své milované fotbalové Slavie a svým fanouškům ukázal holý zadek, který patřil Sparťanům.

Jakub Prachař o svém soukromí příliš nemluví, ani ho nevystavuje na odiv. Když však udělá výjimku, stojí to za to. Před časem si dal na sociální síť ojedinělou fotografii se svou rozesmátou dcerou Miou, kterou má s Agátou Hanychovou (38). A také ke snímku z fotbalového zápasu připsal, že na jeho Instagramu už dceru fanoušci neuvidí.

Nedávno pak s humorem reagoval na fámy, že jeho přítelkyně Sara Sandeva (26) čeká miminko. Na dovolené vystrčil svůj pupek a jeho polovička ho na něj něžně líbala. A popisek zněl, že je těhotný on.

A teď předvedl další kousek. Ze samé radosti nad výhrou jeho milovaného fotbalového klubu umístil na sociální síť nejdřív rozjařené video z hospody, na kterém nechyběl ani herec Ondřej Pavelka a bylo vidět, že pánové slaví skutečně s vervou.

Jen o něco později se také objevila fotka Jakuba s holým zadkem, což byl pravděpodobně vzkaz týmu, který prohrál. Na holé zadnici fanoušci mohli spatřit i vytetované iniciály trenéra pražské Slavie Jindřicha Trpišovského. „Díky, chlapci,“ stálo u snímku a bylo vidět, že se na Jakubově zadnici už někdo vyřádil i černým fixem. Jeho sledující fotku pochválili i zkritizovali.

Takhle Jakub Prachař oslavil vítězství Slavie.

„Když to není trapný Prachařům, tak třeba i zepředu. Vago,“ zněl jeden z komentářů. „Tady jde vidět, kdo má vkus, protože Sparta si může políbit tak max pr*el,“ přidal se další hlas. „Slavia super, ale tohle je zbytečný,“ napsal další sledující. „Bože, to je vůl,“ přidal se jiný. „Úplně k nakousnutí,“ napsala jiná fanynka. Tak snad měla stejný názor i Jakubova přítelkyně, když po večírku dorazil domů.

Reklama

Další články

Načítám