Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se Agáta Hanychová (38) stala trojnásobnou maminkou. Společně s partnerem Jaromírem Soukupem přivítali minulý týden na světě dcerku, které dali jméno Rozárka. Rozkošnou Rózou, jak jí rodiče říkají, se nyní Agáta pochlubila.

Novorozenou dcerku už má doma a dosud svůj uzlíček štěstí skrývala v zavinovačce nebo v kočárku. S dcerkou se tentokrát zvěčnila před zrcadlem a svěřila se, že ji také brzy ukáže. „Opět jsem si odemkla Instagram, zamkla jsem si ho proto, že jsem viděla, kolik lidí mě očumuje a ani mě nesleduje. Jelikož budu doma, budu se nudit, tak tam budu ukazovat spoustu věcí intimních, budu se s vámi bavit o kojení, o Róze a Rózu vám tam určitě ukážu, tak chci, abychom byli taková komunita,“ svěřila se Agáta, s tím, že si sociální sítě opět uzamkne.

Krok proti „nesledujícím“ jí fanoušci pochválili, stejně jako rozkošnou dcerku v dupačkách. „Bože, ta vaše malá vypadá jak plyšáček,“ napsala jedna z fanynek. Stejně jako malá dcerka všechny nadchla figura, kterou Agáta má. „Vy jste štíhlounká,“ napsala další z dam. „Wauuuu takové bříško,“ stálo v jednom z mnoha komentářů. „Jezinkote, Vy jste jak laňka a Rozárka uzlíček,“ dodala další z fanynek k Agátině postavě jen pár dní po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám