Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Adriana Sklenaříková (52) se až s blížící se padesátkou stala maminkou. Atraktivní Slovenka loni v srpnu přivedla na svět vymodlenou dceru Ninu.

Teď se společným snímkem s roztomilou holčičkou pochlubila na sociální síti. „Mateřská láska je nekonečná. Je to od začátku do konce,“ okomentovala snímek blonďatá kráska, jež snímek zveřejnila na Den matek, který ve Francii, kde žije, slaví poslední květnovou neděli.

Dceru Adriana přivedla na svět ve svých šestačtyřiceti letech a má ji s druhým manželem Aramem Ohanianem (63). Adriana měla v plánu založit rodinu mnohem dříve, ale příroda jí bohužel nepřála.

Modelka v minulosti potratila, ale snu o miminku se nevzdávala. A dočkala se. Bývalá tvář podprsenky Wonderbra byla poprvé vdaná za fotbalistu Christiana Karembeu. Manželství ztroskotalo po 13 letech a půvabná blondýnka našla štěstí až u zmíněného amerického obchodníka Arama Ohaniana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám