Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodačka ze slovenského Brezna, která si díky svým nohám, měřícím 124 centimetrů, vysloužila i zápis do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama na světě, se v našich luzích a hájích objevuje velice sporadicky. Ani tentokrát tomu není jinak a my vám tak aktuální snímky Adriany Sklenaříkové-Karembeu (52) přinášíme ze slavnostního zahájení závodu Africa Eco Race 2017 konaného v poslední den uplynulého roku v Monaku.

Snad ještě víc jí to slušelo o pár dní dřív na vyhlášení soutěže Top Model Belgium 2017, kde vedle Pamely Anderson vypadala jako její mladší sestra. Ovšem ne o čtyři roky, které je dělí, ale spíš o celou dekádu. A to nemluvě o její účasti na charitativní akci Tous en Fęte! v Paříži, kde 30. listopadu za podpory organizace FDJ Foundation s Francouzským červeným křížem rozdávala dárky více než pěti stům znevýhodněných osob a vypadala jako princezna z pohádky. Je vidět, že kráska, která v roce 1998 vystřídala v kampani na podprsenky Wonderbra naši Evu Herzigovou, má kromě nezměrného půvabu i srdce na pravém místě.

U modelky se přitom nedočkáte ani žádných peprných skandálů. Po tříletém vztahu s vlasatým frontmanem skupiny Simply Red Mickem Hucknallem poznala v roce 1998 během společného letu z Paříže do Milána francouzského fotbalistu Christiana Karembeua, kterého si ještě téhož roku vzala a vydržela s ním dlouhých třináct let. Manželství podle oficiálního odůvodnění nevyšlo kvůli jejich hektickému životnímu stylu, hovořilo se ale o tom, že skutečnou příčinou je fakt, že pár neměl děti. V červnu 2014 se modelka podruhé provdala, a to za arménského obchodníka Arama Ohaniana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám