Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Adriana Sklenaříková (52) poprvé veřejně v Praze představila svého manžela Andrého Ohaniana, kterého si brala loni v červnu. V Čechách byli dva měsíce po svatbě, ale nyní se poprvé ukázali na společenské akci.

"Častěji chodíme na Slovensko, v září jsme ale byli i v Praze, protože jsme tady měli společné focení. Musela jsem Andrému Prahu pořádně ukázat. Znám ji dobře, tři roky jsem tady studovala medicínu," řekla Super.cz Adriana na světové premiéře nové Škody Superb, kterou pokřtila.

André je její druhý muž, první manžel, fotbalista Adrian Karembeu, pocházel z Pobřeží slonoviny. A i její novomanžel má exotický vzhled.

"Exotický typ asi je. Je to Armén. Všichni si myslí, že Maročan, ale není to tak. Když mu bylo deset let, odstěhoval se s rodinou do Francie, takže má francouzské občanství, ale už dvacet let žije v Maroku. Jsem po jeho boku velmi šťastná," usmívá se topmodelka. S manželem žijí napůl v Maroku a napůl v Monaku.

A čím se Adriana živí? "Natáčím pro televizi, momentálně asi čtyři televizní show různých žánrů a také dostávám příležitosti ve filmech. Teď jsem měla v jednom kriminálním příběhu hlavní roli. Je ze mě herečka, kdo by to byl řekl," dodala topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám