Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to odvěký souboj - brunetky versus blondýnky. A jeden pořádně vydařený přináší i nové vydání magazínu V. Na jeho obálce totiž pózují dva andílci od Victoria’s Secret - divoká tmavovlasá Brazilka Adriana Lima (42) a něžná plavovláska z Holandska Doutzen Kroes (27). Bitva mezi oběma polonahými topmodelkami, stylizovanými fotografem Mariem Testinem do velice sexy póz a oblečených do dráždivého spodního prádla, je skutečnou pastvou pro oči.

Lima s Kroes nafotily pro dubnové číslo amerického časopisu V set fotografií, které zcela jistě patří mezi to nejlepší, co tento magazín na svých obálkách kdy nabídl. Obě krásky totiž patří mezi nejkrásnější ženy světa a rozhodně ani na jedné z nich se nepodepsalo mateřství. Jejich těla jsou po těhotenství snad ještě žhavější, než dřív. Především brunetka Adriana dokázala se svou postavou zázraky, její vypracované tělo je bez chybičky.

Sedmadvacetiletá Doutzen Kroes pracuje pro Victoria’s Secret od roku 2004, ale andílkem se stala o čtyři roky později. Minulý rok v lednu porodila syna Phyllona Joy e Gorré. O tři roky starší Adriana Lima je andílkem u této značky nejdéle ze všech modelek v historii, a to již 12 let. Se srbským basketbalistou Marko Jaričem má dvouletou dceru Valentinu.

Reklama

Další články

Načítám