Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská topmodelka Adriana Lima (42)by se již dala považovat u Victoria’s Secret za inventář. Pro tuto značku spodního prádla pracuje už dlouhých 12 let. Od roku 2000 je rovněž jedním z andílků této značky a je tak oficiálně nejdéle „sloužící“ modelkou s tímto prestižním titulem. Přestože Adriana letos oslaví již jedenatřicáté narozeniny, její tělo je stejně perfektní jako v osmnácti, kdy do velkého světa modelingu naplno vstoupila.

Lima nyní nafotila pro Victoria’s Secret novou kolekci spodního prádla a jak je u ní zvykem, je opět na co se dívat. To, že je modelka už také maminkou, se na její postavě ani trochu nepodepsalo.

Její kariérní začátky odstartovaly již v patnácti letech, kdy vyhrála soutěž „Supermodel of Brazil“. V letech 2003 až 2009 byla Lima rovněž tváří značky Maybelline a za sebou má kampaně pro návrháře nebo značky jako Vera Wang, Guess?, Giorgio Armani, Valentino a další. Opakovaně se objevovala na obálkách časopisů Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vogue, Esquire a další. V roce 2005 rovněž pózovala pro kalendář Pirelli.

Adriana je katolička a každou neděli navštěvuje mše v kostele. Na svatého Valentýna se v roce 2009 provdala za sbrského basketbalového hráče Marka Jariče, s nímž má dnes dvaapůlletou dceru Valentinu.

Reklama

Další články

Načítám