Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adriana Lima (42) je bohyní Victoria´s Secret. Předloni sice odložila po téměř dvaceti letech svá andělská křídla, ale stále se pyšní titulem nejcennější andílek značky. Modelka v pátek slaví 39. narozeniny, ale že jí za rok padne čtyřicítka, by hádal asi málokdo.

Jako modelka je stále aktivní a svým mladistvým vzhledem neustále dokazuje, že je věk jenom číslo. Je skoro neuvěřitelné, že je Adriana momentálně single.

V minulosti byla vdaná za srbského basketbalistu Marka Jarice, vzali se v roce 2009 a rozešli o pět let později. Rozvod pak dovršili v roce 2016. S Jaricem má dvě dcery, Valentinu (10) a Siennu (7). Naposledy modelka randila s tureckým obchodníkem Emirem Uyarem, s nímž se rozešla v lednu.

Adriana se momentálně izoluje v Miami a dle snímků, kterými se občas pochlubí na Instagramu, jí tam nic nechybí. A je prý hlavně vděčná, že má děti i přátele na blízku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám