Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Momentálně se izoluje ve svém domě v Miami a vypadá to, že jí tam nic nechybí. Modelka Adriana Lima (42) se na Instagramu pochlubila snímkem v bikinách, které toho příliš nezakryly. Zapózovala na venkovní lenošce a odhalila tak i skoro celý zadeček.

„Jsem vděčná, že mohu být se svými dětmi a přáteli v Miami na Floridě,“ napsala velkými písmeny do popisku fotky. Fotografie si vysloužila tisíce lajků, včetně těch od bývalých kolegyň z Victoria´s Secret. Lima předloni po téměř dvaceti letech odložila svá andělská křídla. Rok před tím byla zvolena nejcennějším andílkem značky.

Modelka byla v minulosti vdaná za srbského basketbalistu Marka Jarice, vzali se v roce 2009 a rozešli o pět let později. Rozvod pak dovršili v roce 2016. S Jaricem má dvě dcery, Valentinu (10) a Siennu (7). Naposledy modelka randila s tureckým obchodníkem Emirem Uyarem, s nímž se rozešla v lednu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám