Hlavní obsah
Článek

Stejně jako ostatní ze slavné modelingové stáje Victoria´s Secret, patří k nejkrásnějším ženám planety. Nyní se tyto dvě brazilské rodačky zdržují ve své domovině. Kam jinam by měly zamířit, než na slavný karneval v Riu de Janieru? Vždyť právě tam měly skvělou příležitost vystavit svá vypracovaná tělíčka. Roztančený Sambodrom je k tomu přímo stvořen.

Když ještě netušily, jaký jednou bude jejich osud, nejspíš si Adriana Lima (42) i Lais Ribeiro (33) přály, snad jako všechny malé Brazilky, být jednou součástí slavného průvodu v roli královny karnevalu. Dnes však tyto ženy kralují přehlídkovým molům a zná je celý svět. Během své profesionální dráhy dokázaly vydělat nemalé jmění.

Letos jste je mohli v Riu zahlédnout chvílemi i přímo uprostřed barevného průvodu masek. Zejména snědá Lais nic nepodcenila a vzala svoji návštěvu Sambodromu tak vážně, že se vystrojila do karnevalového kostýmu včetně vysokých zlatých bot a čelenky ozdobené barevnými pery. Krásky na karneval doprovodila i další brazilská modelka Barbara Fialho (30), která byla začátkem roku spatřena v Miami na Floridě ve společnosti zpěváka Lennyho Kravitze (53).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám