Hlavní obsah
Článek

Teprve minulý týden jsme vás informovali o rozchodu topmodelky Adriany Limy (42) a hráče amerického fotbalu Juliana Edelmana. Pár randil necelý rok po modelčině rozvodu se srbským basketbalistou Markem Jaričem. Pro sportovce má sexy Brazilka evidentně slabost, jelikož i další objev, kterého lapila do svých sítí, je sportovní ‚první liga‘. Tentokrát jde o baseballistu týmu New York Mets Matta Harveyho.

S urostlým nadhazovačem, který randil už například s modelkami Anne Vyalitsynou nebo Aniou Cywinskou, byla Lima spatřena na večeři v restauraci River Yacht Clubu v Miami. Snímky, jež jsou k dispozici na některých zahraničních webech, přitom jasně naznačují, že tady o pouhé přátelství nepůjde. Matt se od Adriany dožadoval polibků i ve chvílích, kdy kouřila cigarety, a Lima mu náklonnost ochotně oplácela.

Služebně nejstarší andílek Victoria’s Secret navíc neustále snižuje věk svých partnerů. Zatímco jejímu exmanželovi a otci obou dcer (sedmileté Valentiny a čtyřleté Sienny) Jariči je osmatřicet, po rozvodu se zřejmě zaměřuje na mladší ročníky, než je sama. Zatímco Edelmanovi je třicet, Matt je ještě o tři roky mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám