Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Victoria´s Secret Fashion Show je nejžhavější módní událostí roku nejen kvůli přehlídce spodního prádla, ale také díky tomu, co se odehrává po ní. Modelky s dokonalými tělíčky totiž umí na after párty zazářit stejně jako na módním molu.

Velkolepá oslava ženské krásy se letos uskutečnila již podvacáté, nejžádanější modelky ve spodním prádle se tentokrát předvedly v Paříži. Ať už se v kalhotkách a podprsence objevila těhotná Irina Shayk (38), sestry Bella (27) a Gigi (28) Hadid či veteránky andělské stáje jako Alessandra Ambrosio (42) či Adriana Lima (42), byla to dech beroucí podívaná nejen pro pány v sále.

Na přehlídce se sexy krásky předvedly v přiděleném prádle, ale na následném večírku měly při oblékání volnou ruku. Poněkud ironicky působí fakt, že se na molu vystavovaly v podprsenkách, ale na after párty se většina z nich bez horního spodního prádla obešla.

Jeden z nejodvážnějších modelů večera oblékla stálice Victoria´s Secret Alessandra Ambrosio, která nechala v černé krajce vyniknout svůj dekolt. Na průsvitnost vsadily i krásné sestry Hadidovy. Nutno uznat, že o rok mladší Bella byla podstatně odvážnější než její sestra Gigi, takže na sebe v téměř neviditelných šatech strhla více pozornosti.

Podprsenku po přehlídce odložila i Lais Ribeiro, na jejíž snědé pokožce vynikly zlaté šatičky odhalující její vnady i stehna. S hlubokými dekolty se předvedly i podstatně méně obdařené modelky Elsa Hosk a Josephine Skriver.

Reklama

Další články

Načítám