Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Její vztah s Cristianem Ronaldem neměl perspektivu a obdivovaný hollywoodský herec Bradley Cooper (49) se ukázal jako mnohem stabilnější partner. Irina Shayk (38) s ním dokonce očekává miminko.

Herec, který se dočkal oscarových nominací díky filmům Terapie láskou, Špinavý trik a Americký sniper, je známý jako maminčin mazánek, jehož vztahy nemají dlouhé trvání. Ruská kráska s ním prožila partnerskou krizi, ale nakonec vše dobře dopadlo a založili spolu rodinu.

Irina Shayk radostnou novinku dlouho tajila. Díky těhotenství se stala největší hvězdou přehlídky Victoria´s Secret Fashion Show v Paříži. A konkurence byla opravdu silná. Ve spodním prádle své sexy křivky ukázaly Alessandra Ambrosio (42), Adriana Lima (42), Kendall Jenner (28), Stella Maxwell i sestry Gigi a Bella Hadid.

Nastávající maminka se mezi elitou ze světa modelingu díky kulatícímu se bříšku neztratila. Na přehlídce byla sice nejméně odhalená, ale změnu jejích proporcí nešlo přehlédnout. Na after párty Irina oblékla pruhované šaty a neměla jinou možnost, než své těhotenství potvrdit. Modelka by už měla být v druhém trimestru, takže na jaře se Bradley Cooper stane tatínkem.

Reklama

Další články

Načítám