Hlavní obsah
Článek

Pobyt v olympijském Riu má pro Adrianu Limu (42) zřejmě mnohem zajímavější dohru, než sama mohla tušit. Profesně nejdéle sloužící andílek Victoria’s Secret se tam totiž jako člen týmu, přinášejícího informace z dění na olympijských hrách pro stanici NBC, seznámil s televizním moderátorem Ryanem Seacrestem (41). Společně strávený čas v nich zřejmě probudil vzájemné sympatie do té míry, že momentálně, alespoň podle úterního E!, tvoří pár.

Začátkem srpna Adriana sdílela s Ryanem selfie na svém Instagramu, na snímku je zachycena i její kolegyně a krajanka Alessandra Ambrosio (42). Tehdy ještě nic nenasvědčovalo, že by mezi dvojnásobnou maminkou a pohledným americkým televizním a rádiovým moderátorem, který uváděl například i pořad American Idol a je producentem reality show Keeping Up With the Kardashians, mohlo být něco víc. Dvojici ale už spatřili například na romantické večeři v New Yorku.

S randěním s krásnými ženami má přitom Ryan bohaté zkušenosti, téměř tři roky strávil s tanečnicí Julianne Hough, přes rok pak s mexickou zpěvačkou Paulinou Rubio, dále chodil s modelkou Sports Illuatrated Dominique Piek a osobní trenérkou Shaynou Taylor. Nedávno rozvedená Adriana by byla ovšem určitě ten největší úlovek...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám