Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Alessandra Ambrosio (43) patří k nejdéle sloužícím andílkům Victoria's Secret. Ambrosio pózovala v bezpočtu kolekcí plavek i spodního prádélka a značka si ji hýčká jako málokoho. Lukrativní zakázky má tato kráska samozřejmě i jinde, a tak není divu, že patří mezi deset nejlépe vydělávajících modelek světa.

Stejně jako celá řada jiných topmodelek (namátkou jmenujme například Petru Němcovou), si Ambrosio nenechala ujít velkolepou společenskou událost - filmový festival v Cannes. Půvabná Brazilka ozdobila svou přítomností premiéru filmu The Unknown Girl.

Na červeném koberci zářila ve stříbrných šatech s odhaleným sexy dekoltem. Dlouhé nožky pak vynikly díky svůdnému rozparku.

Populární topmodelka má spíše menší vnady, které v reklamních kampaních pokaždé zviditelní pomocí push-up podprsenky. Tady jí zas pomohly perfektně padnoucí šaty, které pro všechny přítomné pány představovaly opravdovou pastvu pro oči.

Alessandra není úspěšná jen v práci, ale klape jí to i v soukromém životě. S dlouholetým partnerem, obchodníkem Jamiem Mazurem, má dvě děti - sedmiletou Anju a tříletého Noaha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám